Nejnovější recenze ze sekce Snowboardové přilby
slušná cena,pěkný tvar,pohodlná.
- Skvělý design
Syn nadšený, určitě doporučuji i jako dárek.
Perfektní design,lehká,kvalitní materiál.
- Vzhled a větrání...
- Nejde došteloval velikost,musíte přesně tipnout velikost.
Helmu bych určitě doporučil,jen je opravdu důležité přesně trefit velikost,aby seděla na hlavu.Jinak dobře sedí s brýlema Electric EG5
- Padne
- Padne
- Vzhled
Doporučuji.
- Dobrý tvar, desing,dobrá cena
- brýle na helmě nutno více povolit, jinak tlačí přilbu dopředu a zhrnuje uši
na to, že byla zakoupena bez odzkoušení, splnila očekávání. drobné nedostatky (viz výše) individulně "vychytat"
- skvěle sedí
- zatím nic
- Super,mám ji několik let a jsem velice spokojena,je vážně fajnová.
100% spokojenost,super.
- dobře sedí a je pohodlná
- bez letní vložky, která se nedá teď nikde koupit, je nepoužitelná na letní sporty )-: , zklamání.., nedoporučuji kvůli tomu..
helma je avizovaná jako all season, ale je to jen žvást, bez letní vložky je v létě nepoužitelná
- super
- skvele sedi, lehka, jednoduchy pekny design
- zatim nemuzu sehnat letni vymenitelnou vlozku, ale sand pry bude case, tak uvidime
pohoda
- Na zimní sporty je helma dobrá, po zajetí dobře sedí ALE je propagovaná jako helma ALL SEASON, což bohužel není pravda.
- Helmu jsem dostal se zimní vložkou a bohužel bez vložky letní. Bez ní je ale helma velká a pro letní sporty nepoužitelná. Dříve se helmy dodávaly s oběma vložkami, ale teď tomu tak není - potrvzeno od prodejce. Dopisy firmě Bern nic nevyřešily - 1. odpověď - kontaktujte českého zástupce - SNB-Zezula ale neví, letní vložky na skladě nemá. Na druhý dopis už firma Bern nereagovala. )-: (Řešeno v lednu 2012.)
Kvůli lživé reklamě a postoji firmy Bern dávám jen 30 %.
- pěkný tvar a výhoda pracího vnitřku, který je vyndávací
jsem spokojená i se stylem celkovým řešením
- Zpracování, design, barva, pohodlnnost
- N/A
N/A
- Lehonká, kvalita spracování na výbornou, navíc nádherná.
- Na e-shopu je na foto jiný odstín army, takže není šedá ale zelená :-)
S helmou jsem víc než spokojený, jen jak jsem již zmínil se nepovedla fotografie e-shopu, helma je zelená a né šedá...musel jsem do Jičína do sportisima a s výbornou obsluhou helmu vyměnil za jiný design.Výměna proběhla úplně v pohodě a s úsměvěm, asi proto, že jsem doplácel 300,- :-) nebo že ta pokladní byla sympaťanda? :-)
- helmy rossignol jsou perfektni sedi na hlave uplne presne nepotrebuji zadne zadni stelovaci kolecko ktere tlaci a hlavne maji ochranu na usi ktera tlaci na usi a ne jen ze planda neprofoukne.... perfektni nic jinyho bychom uz nevolili
- nic nemam
perfektni z bozi
Lehká, perfektně sedí, kvalitní zpracování.
jj
Mam dobre zkusenosti.