Nejnovější recenze ze sekce Snowboardové a lyžařské helmy
Líbí se mi, lehká, pohodlná...ů
- Kvalitní přilba
- X
- X
Vypad kvalitne. Neodzkoušeno.
- dobrá cena, helma sedí dobře na hlavě
*****
- Kvalita
- Nastavitelná velikost
- Lze použít na dioptrické brýle
- Sluneční clona
- Nemlží se
- Bytelná
- Cenově velmi přijatelná
Doporučuji i pro dospívající děti
Dobrý poměr cena výkon. Nijak přehnané, vyjímatelné a "pratelné" vnitřní polstrování. Odpínací uši. Odvětrání brýlí působí funkčně. Regulace odvětrání působí OK, jen ovládací "páčka" se mi teda jednak nezdá být vzorem odolnosti, druhak ovládání v rukavicích asi nebude nic moc. To bych ale neviděl jako zásadnější problém. Regulace velikosti / upínání OK. Celkově působí přilba velmi dobře.
- dobře sedí
- podšívka je k podkladu přilepená malými samolepkami, odlepují se
Ještě nebyla sezóna, tak funkčnost nemůžu komentovat. Ale zdá se pohodlná, i když větrat se asi nebude. Za tu cenu (650) je to bezkonkurenční přilba s vizorem, vybavil jsem celou rodinu.
- Kvalitní zpracování, velmi pohodlná, splňuje vše co jsem očekával.
Brzké dodání zboží.
Nemohu ocenit, na svahu jsem helmu neměl. Kvalita vypadá velmi dobře. Cena dobrá. Jen mne mrzí, že je helma dostupná jen s probarveným hledím. Uvítal bych bezbarvé.
- skvěle sedí
vypadá moc pěkně,manželovi sedí dobře,brýle vypadaji,že těším pěkně a bude se přes ne dobře koukat. Bohužel vracím,byla na mě příliš veliká. Myslím,že jsou helmy určené na opravdu větší obvod hlavy. Brala jsem S/M a i podle cm jsem si myslela,že to nebude tak hrozné,ale jsou opravdu veliké
- velikost v pořádku, za tu cenu - dobrá ochrana
- Lehká, dobrý design.
- Cena v akci za půlku byla fajn.
- Vypadá kvalitně.
Vel. S/M koupeno pro syna 12let a je velmi spokojen, helma je pěkná a i hezky sedí na hlavě.
Skvělé odvětrávání